De TC heeft de indeling gisteravond aan alle leidersĀ  gisteravond bekend gemaakt voor het komende seizoen. Het is zoals altijd een heel gepuzzel, maar we zijn er uit! Ook de leiders van alle elftallen staan na de uitleg en toelichting op de indeling achter de genomen besluiten.
We hebben geprobeerd met zoveel mogelijk wensen rekening te houden, maar wel met als uitgangspunt dat elk elftal voldoende mensen moet hebben om te spelen. Dus niet te weinig, maar ook zeker niet teveel. We hebben nu een vrij evenwichtige verdeling kunnen maken en alle teams hebben min of meer hetzelfde aantal beschikbare spelers. Omdat vrij veel senioren aangegeven hebben alleen maar halve wedstrijden te willen spelen, of eens in de 3 weken is het lastig om tot een goed geheel te komen. Daarom is er dit jaar bij indeling gewerkt met zgn. FTE. Dat houdt in dat we achter iedere speler een FTE (beschikbaarheid) heben ingevuld en hiermee is gerekend. Uiteraard is het mogelijk als je dat echt wilt om naar een ander elftal te gaan, maar alleen op de absolute voorwaarde dat er van dat elftal dan ook iemand bereid is de omgekeerde stap te zetten, zodanig dat het aantal FTE gelijk blijft. Dit is een absolute must en afgesproken is dat de leiders van beide elftallen toestemming hiervoor moeten geven. Zij zijn en blijven verantwoordelijk voor het aantal FTE in hun elftal.
We hopen op een ieders begrip voor deze afspraken en wensen jullie allemaal een prachtig, sportief en vooral een zeer plezierig seizoen.