imageVoorwoord

Zondag staat de wedstrijd tegen Worth Rheden op het programma. De nieuweling in de competitie kent met 7 punten uit 10 wedstrijden een moeizame competitiestart. Waar sv Loil een goede competitiestart heeft gekend, laat het de laatste weken juist wat steekjes vallen.

Sv Loil heeft twee weken geleden een winderige en terechte nederlaag geleden bij koploper MvR. Net als Worth Reden heeft sv Loil vorige week een vrij voetbalweekend gehad. Wel heeft sv Loil in deze periode nog een oefenduel gespeeld tegen Eerbeekse Boys. Dit was een leerzaam duel voor de groenwitten en eindigde in een doelpuntrijke 4 tegen 4.

Worth Reden heeft de laatste drie wedstrijden geen enkele punt weten te halen. Deze reeks evenaren is juist hetgeen de thuisploeg vanmiddag wil voorkomen. Dus om in de subtop mee te blijven doen zal Loil vandaag de mouwen weer op moeten stropen en de overwinning moeten pakken.

Wij wensen u zondag een prettige en sportieve middag op Sportpark de Korenakker!