Bij voetbalvereniging Loil is ook een groepje voetballers actief waar je niet zoveel over hoort. En dat klopt ook wel, want zoveel lawaai maken wij niet meer. Maar we beleven onze sport wel, met veel plezier en passie. Want ook al ben je wat ouder maar lijkt het je leuk om weer eens te voetballen. Je bent van harte welkom op woensdagavond vanaf 20:30 uur op het schitterende kunstgrasveld bij SV Loil, op sportpark de Korenakker.

De leeftijden van onze spelers variëren van 33 jaar tot zelfs 65 jaar. Een  keer in de 6 weken spelen we in de regio een 40+competitie met aangepaste regels, waarbij niet wordt getackeld en je geen slidings mag maken.
Tijdens de competitiewedstrijden kun je jezelf meten met andere 40+voetballers. En wat natuurlijk bij ons ook hoog in het vaandel staat is de gezelligheid. Heb ik je interesse gewekt kom dan eens kijken op woensdagavond of bel me even.
Groetjes, René Lenting
40+ voetbal SV Loil