• Sv Loil en FC Gelre zijn in gesprek om de vrouwenvoetbal vereniging vanaf komend seizoen bespeler te laten worden van Sportpark De Korenakker. De eerste oriĆ«nteerde gesprekken zijn erg positief verlopen en de besturen van beide verenigingen zien veel voordelen.

Voor een goede samenwerking zullen er ook hele duidelijke afspraken vastgelegd moeten gaan worden. Deze afspraken moeten gaan leiden tot een win-win situatie voor beide verenigingen zonder dat we elkaar in de weg gaan lopen.

Wij gaan nu een fase in waarin de afspraken verder geconcretiseerd gaan worden. Op dinsdag 20 juni zal er informatieavond voor de leden worden georganiseerd. Tijdens deze avond zullen onder andere de afspraken worden toegelicht en is er ruimte om vragen te stellen.

Beide besturen gaan nu actief aan de slag om samenwerking vorm te geven en komen snel bij jullie terug