Sv. Loil zoekt een nieuwe voorzitter.

Nadat Eric Welling de voorzittershamer heeft neergelegd zijn wij op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Wie zijn wij

Sv. Loil is een voetbalvereniging opgericht in 1956. De vereniging bestaat uit ongeveer 250 leden. Het is een voetbalvereniging met een groot hart waar een plek voor iedereen is.

Wat zoeken wij

Vanaf heden is de functie van voorzitter vrij in het bestuur van Sv. Loil. Een bepalende rol voor onze vereniging.

Wat mag je doen

Jij bent in staat om goede afwegingen te maken tussen alle belangen, samen met de andere bestuursleden. En in sommige gevallen hier doorslaggevend in zijn.
Jij wordt het boegbeeld van de vereniging, zowel naar onze leden toe, maar ook naar buiten zoals de media, andere voetbalverenigingen etc.
Zorgdragen voor een goede samenwerking binnen de vereniging en op de hoogte zijn van de lopende zaken binnen Sv Loil en die relevant zijn voor de club.
Contact onderhouden met de gemeente, Kontaktraad andere Loilse verenigingen en voetbalclubs uit Montferland.

Welke kwaliteiten heb jij

-Goed kunnen luisteren en analyseren
-Goed in het openbaar kunnen spreken
-Verliefd zijn op voetbal en (Sv.) Loil
-Niet bang zijn om besluiten te nemen
-Over de horizon heen kunnen kijken, visie hebben waar je met de club naar toe wil.
-Representatief.

Lijkt het jou een leuke uitdaging om als voorzitter van Sv. Loil aan de slag te gaan in een jong en ambitieus bestuur, aarzel dan niet. Stuur dan een bericht met een korte motivatie naar voorzitter@svloil.nl en aan de hand hiervan nodigen wij je uit voor een gesprek.