Wij werken hard aan de nieuwe website, en jullie hulp is daarbij welkom. Daarom hebben we recentelijk alle elftallen en de jeugd gevraagd hierin iets te betekenen. Van het 2e elftal en van onze 40+ ontvingen we al een aantal bijdragen, en nu heeft ook het 1e elftal de handschoen opgepakt. Vanaf nu komt er wekelijks een wedstrijd verslag op de site, steeds geschreven door een andere speler. Remco Joling, doelman bij Sv Loil 1 trapt af met het eerste verslag:

Op een stormachtige Zondag werd op Sportpark De Korenakker de wedstrijd tussen SV Loil en Worth Rheden afgewerkt.

De wedstrijd begon al niet goed voor SV Loil door snel onderdruk te komen staan door de gasten. Dit leidde ook al toe dat al in de 5e min werd gescoord door de gasten. Hierna hadden beide ploegen kansen op een doelpunt waar SV Loil vooral het aan een eindpass onbrak en de gasten tegen werden gehouden door de lat en de paal.
In de 2e helft zag het publiek een heel ander Loil uit de kleedkamer komen en dit leidde direct na rust al in de 1-1 van Jimmy Veerink. Na deze goal had Loil dat het deze wedstrijd helemaal naar zich toe zou gaan trekken. Dit liep niet helemaal zoals verwacht want de dienstdoende scheidsrechter gaf in de 54e minuut een omstreden penalty aan de gasten. Deze werd gescoord en het stond 1-2. Niet veel later werd er uit een corner ook nog de 1-3 gescoord waardoor het voor Loil lastig werd om deze wedstrijd nog te winnen. Ze gaven niet op en kregen in de 72e minuut ook een makkelijk gegeven penalty mee. Harm Peters scoorde deze waardoor er toch nog hoop was op punten. Deze kwamen er niet meer waardoor de wedstrijd in een 2-3 winst voor de gasten eindigde. image