Lijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken om dat voor elkaar te krijgen, dan ben je de juiste persoon om scheidsrechter veldvoetbal te worden. Sv Loil zorgt samen met de KNVB tijdens de Basisopleiding scheidsrechter veld (BOS) voor een gedegen praktische opleiding, zodat je met voldoende ‘bagage’ aan de slag kunt bij de A- en Bjunioren en senioren. Je kunt verenigings- of KNVB-scheidsrechter worden.

Tijdens de opleiding oefen je ook op het veld leiding te geven aan 22 spelers en het toepassen van de spelregels. Het gaat daarbij onder meer om de 17 voetbalspelregels, organisatie en administratie, kennis van voetballen en voetballers, leiding geven, blessurepreventie en de praktische toepassing van deze onderwerpen.

Sv Loil heeft inmiddels al een groot aantal aanmeldingen, zodat we de cursus in het voorjaar gewoon thuis op de Korenakker gaan organiseren. Lekker dicht bij huis dus.

Intresse? Informeer eens bij iemand van de Technisch Commissie Senioren, zij weten er meer van! image image