Beste Montferlands vrijwilliger, beste Montferlandse vrijwilligersorganisatie,

Het Montferlandse Vrijwilligerscollege nodigt u via deze mail uit om mee te doen aan een tweetal de gratis workshops:

1. Maandag 27 maart (19.30 – 21.30 uur): Workshop Brandveiligheid; locatie: Brandweerkazerne Didam Voor verdere informatie & aanmelden klik hier

2. Woensdag 5 april (19.00 – 21.00 uur): Workshop Introductie EHBO; locatie: Albertusgebouw, Didam Voor verdere informatie & aanmelden klik hier

De workshop Brandveiligheid is tot stand gekomen in samenwerking met dhr. Tonny Kuppens van Brandweer Didam. En de Introductie EHBO wordt verzorgd door EHBO Didam.

Kent u andere vrijwilligers waarvan u denkt dat deze workshops ook interessant zijn, deel deze mail gerust met hen. Samen maken we immers het Montferlandse Vrijwilligerscollege!
Met vriendelijke groeten,
Martien ten Hoeve