fullsizeoutput_11Tijdens de algemene ledenvergadering van de SvLoil op maandag 7 november 2016, werd onze secretaris volkomen verrast door de KNVB.

Betsie ontving uit handen van Gerard van Balveren van de KNVB de “zilveren speld”. Gerard roemde haar inzet als bestuurder van de SvLoil. De eerste jaren was Betis actief als wedstrijdsecretaris van de jeugd en de laatste zes jaren is Betsie secretaris van de vereniging. Gerard noemde Betsie dan ook een voorbeeld voor vrouwen in de voetbalsport. In de voetbalsport groeit het aantal vrouwelijke leden, alleen in bestuursfuncties blijft dat nog achter.

Samen met Gerard hoopt het bestuur dat we voor het einde van het seizoen een waardige, vrouwelijke opvolgster kunnen vinden voor Betsie.

Het bestuur is bijzonder dankbaar voor het inzet voor onze club, en feliciteren haar dan ook van harte.
Ondanks dat Betsie nog doorgaat tot het einde van het seizoen is zij door de vereniging ook benoemd tot “lid van verdienste”.